Cases

post-image

Webcomponenten voor Belastingdienst

Na een aanbesteding kwam Codepeople in maart 2020 als winnaar uit de strijd voor het (door)ontwikkelen van webcomponenten voor de Belastingdienst.

Lees verder

post-image

TrainServiceBus (TSB) project voor NS

Technisch Consultant Marco Corina (Codepeople) heeft sinds de beginfase van OBIS gewerkt aan het TrainServiceBus (TSB) project. Het TSB-systeem is een koppeling tussen de hardware en/of IT van de trein en de OBIS-componenten van de NS.

Lees verder

post-image

Ontwikkeling luchtverkeersleiding simulator

Technisch Consultant Marco Corina (Codepeople) heeft samen met LVNL gewerkt aan de simulator voor de nieuwe luchtverkeerleiding software. Het nieuwe systeem wordt in 2024 in gebruik genomen.

Lees verder

post-image

Testautomatisering voor Flanderijn

Van een hele dag naar 30 minuten. Onze DevOps Test Consultant Gerard van Engelen boekte deze enorme tijdswinst voor opdrachtgever Flanderijn, door de regressietesten van applicatie ‘FLIDS’ te automatiseren.

Lees verder

post-image

Dubbelrol als Scrum Master en tester

SDU is de opdrachtgever van één van onze Valueminds-consultants, Gertjan. Gertjan was in zijn eerste opdracht bij Valueminds werkzaam als scrum master/tester voor NDFR (de Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht).

Lees verder

post-image

Uitgroeien tot de grootste voorkeursluchthaven van Europa

Bij de grootste luchthaven van Nederland zijn consultants gedetacheerd van Testpeople, Codepeople en Valueminds. Onze collega’s zitten in allerlei verschillende teams en op allerlei verschillende afdelingen.

Lees verder

post-image

Eerst sterk samenwerken, daarna beter scrummen

André heeft in 2018 en 2019 gewerkt voor een grote speler in het Nederlandse betalingsverkeer. In de eerste instantie werd hij gevraagd om alle (12) scrum teams te helpen om beter te scrummen.

Lees verder

post-image

Samen sprinten naar on board informatie services

Eén van de mooiste projecten waar wij voor werken is de ontwikkeling van de nieuwe generatie van On Board Information Services (OBIS) dat wordt ingebouwd in de treinen.

Lees verder