Uitgroeien tot de grootste voorkeursluchthaven van Europa

Case Openpeople


Klantvraag

Kunnen jullie ons helpen met het uitgroeien tot de grootste voorkeursluchthaven van Europa?

Bij de grootste luchthaven van Nederland denk je misschien als eerste aan vliegtuigen. Maar er schuilt een enorme organisatie achter de luchthaven. Wist je dat er maar liefst 67.000 mensen werken? Door de inzet van digitalisering wil deze luchthaven uitgroeien tot de grootste voorkeursluchthaven van Europa. De aanpak is verdeeld over drie peilers: ‘customer experience’, ‘airline & airport performance’ en ‘smart assets & buildings’.

Hier kunnen onze collega’s zeker een handje bij helpen! Bij de grootste luchthaven van Nederland zijn consultants gedetacheerd van Testpeople, Codepeople en Valueminds. Onze collega’s zitten in allerlei verschillende teams en op allerlei verschillende afdelingen. We werken bijvoorbeeld aan een Smart Security Project waarbij we de mens-gedreven security processen automatiseren. Of in een Internet Of Things team, waarbij we ons bezighouden met het ontsluiten van sensoren en de data hiervan analyseren.

Hierin verzorgen we de streaming infrastructuur en begeleiden initiatieven bij de implementatie. Ook zijn we actief in het webteam, het app-team, het inzichtelijk maken van de datastromen door middel van een dashboard en API development.

Mogelijkheden voor innovatieve projecten eindeloos

Wij zijn heel blij met deze opdrachtgever omdat de mogelijkheden voor innovatieve projecten eindeloos zijn. Er wordt gewerkt met de nieuwste technologieën wat deze klant voor onze consultants een heel aantrekkelijke opdrachtgever maakt.

Doordat onze collega’s in verschillende teams en op verschillende afdelingen werken, is het een groot voordeel dat zij regelmatig contact met elkaar hebben. Hierdoor weten zij precies wat er speelt in de organisatie en kunnen zij onze klant beter bedienen.

Wil jij samenwerken met Openpeople? Neem dan contact met ons op!