Over ons

Openpeople is de voedingsbodem voor de IT bedrijven Valueminds, Codepeople, Testpeople & Intellify. Samen met onze IT-professionals zorgen we ervoor dat jouw project succesvol is. Bij Openpeople krijg je de ruimte om jouw toekomst te openen en de toekomst van anderen nóg mooier te maken.

IT-professionals

Bij Openpeople detacheren we IT-professionals door heel Nederland. Onze collega's werken voor bedrijven binnen diverse branches. Openpeople gelooft dat succes begint bij het geluk van medewerkers. Als jij blij bent en lekker in je vel zit, presteer je op je best. Nu en later. Zo maken de IT-professionals die via ons werken vanzelf ook onze opdrachtgevers blij! Samen met onze IT-professionals zorgen we ervoor dat jouw project succesvol is! We vinden het belangrijk dat we elkaar leren kennen en open (blijven) communiceren over de wensen en behoeften. Samen zorgen we voor succes!

Werken bij Openpeople
We zorgen ervoor dat je krijgt wat je verdient: de voordelen van freelancen, gecombineerd met de zekerheid van loondienst. Wij zorgen voor een opdracht die écht bij jou past. We streven ernaar om opdrachten zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats te vinden, zodat je geen lange reistijden hebt. Je begint pas bij een opdracht wanneer jij enthousiast bent!

Bij Openpeople ben je geen nummer, maar maak je deel uit van een hechte groep waar we elkaar kennen en helpen. We delen kennis, organiseren leuke activiteiten en werken samen aan groei en succes. Lekker in je vel zitten, daar draait het om! Daarnaast investeren we in jouw ontwikkeling met een breed scala aan cursussen en opleidingen.

Iets teruggeven aan de wereld
Openpeople hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. We werken zo CO2-neutraal mogelijk en dragen bij aan goede doelen. Met ons Openplanet initiatief geven we terug aan anderen en de wereld. Zo kiezen we ervoor om events te organiseren op locaties die passen bij onze kernwaarden. Onze collega's geven iedere maand een financiële bijdrage aan goede doelen. En we staan natuurlijk ook altijd open voor suggesties!

icon
De vrijheid van freelancen

Met de voordelen van loondienst

icon
kies je eigen opdracht

Je start pas wanneer je écht enthousiast bent over de opdracht

icon
Samen kennis delen

En deelnemen aan leuke activiteiten

icon
Je bent geen nummertje

We bouwen echt een band op

icon
Zoveel mogelijk CO2-neutraal

We hebben oog voor de mens en de wereld

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Jamal, hij helpt je graag!

Werken bij Openpeople


Openpeople detacheert IT-professionals door het hele land. Bij Openpeople krijg je de ruimte om jouw toekomst te openen en de toekomst van anderen beter te maken.

Alle vacatures
afbeelding voor openplanet

Werken bij Openpeople


Openpeople detacheert IT-professionals bij de meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland in verschillende branches, van agricultuur tot zorg.

Benieuwd naar wat we zoal voor ze doen?
Bekijk onze cases

Openplanet

Alles wat we bij Openpeople doen om iets te betekenen voor anderen en de wereld, delen we onder de noemer Openplanet. Van delen tot doneren. Minimaal 10% van onze winst gaat naar Openplanet-initiatieven, waar we ons met een eigen werkgroep elke maand voor inzetten.

afbeelding voor openplanet