Wij zijn Openpeople

Wij streven niet naar winstmaximalisatie,
maar naar pleziermaximalisatie

Openpeople is de voedingsbodem van de bedrijven Valueminds, Codepeople, Testpeople & Intellify

De diensten van deze bedrijven zijn verschillend, maar de filosofie is hetzelfde: alles begint bij het geluk van de medewerkers. We geloven dat wanneer onze collega’s blij zijn en lekker in hun vel zitten, onze opdrachtgevers ook vanzelf tevreden zullen zijn.

En onze verschillende diensten zijn ook onze kracht: de bedrijven sluiten allemaal op elkaar aan, waardoor we iedere opdrachtgever kunnen helpen en ieder IT-vraagstuk kunnen oplossen!

Onze collega’s zijn gedetacheerd bij de meest innovatieve opdrachtgevers van Nederland. Ons portfolio bestaat uit allerlei bedrijven in bijna alle branches. Benieuwd naar onze klanten? Neem dan een kijkje op onze cases pagina.

We vertellen je graag meer over onze manier van werken. Maar liever nog laten we het zien!

Testpeople bestaat inmiddels alweer meer dan 10 jaar. Het software testbedrijf is opgericht door Philippe Metz, als tegenhanger van de grote detacheringsbureaus waar medewerkers als nummertjes worden behandeld.

Bij Testpeople krijgen alle collega’s de mogelijkheid om te groeien in de richting die zij zelf kiezen. Niet zo gek dus dat na een aantal jaar sommige collega’s kozen voor een pad buiten software testing. Zoals Marc, die doorgroeide in de richting van Product Owner. En Johan, die zich omschoolde tot software developer. Tot slot heeft Pieter de stap gemaakt om zich te ontwikkelen tot BI specialist. Samen met deze collega’s zijn de bedrijven Valueminds (agile processen), Codepeople (software development) en Intellify (BI consultancy & data analyse) opgericht.

We streven naar autonomie: kunnen zijn wie je bent. Daarom besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling

Denk hierbij aan trainingen en cursussen in je vakgebied, maar ook zeker aan personal coaching of een andere vorm die bij jou past.

Daarnaast vinden we het belangrijk ons samen in te zetten voor goede doelen. We helpen graag organisaties en doelen die dicht bij ons hart staan. Dit doen we soms door middel van een donatie, maar liever nog steken we de handen uit de mouwen! Zo organiseren we regelmatig uitstapjes met eenzame ouderen zoals een bingo avond of een knutselmiddag.

Ons kantoor is CO2 neutraal…

…en steeds meer collega’s kiezen voor een elektrische auto of fiets.

Kennisdeling vinden we leuk, maar misschien nog belangrijker vinden we leuke dingen ondernemen met collega’s onderling. Het jaarlijkse weekendje weg, kerstdiner met alle bedrijven samen of een dagje op pad met ouderen zijn inmiddels geliefde tradities geworden. Wil jij onderdeel worden van ons team? We zijn doorlopend op zoek naar leuke collega’s! We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.