agile consultancy

Wij detacheren denkers en doeners in agile consultancy. We helpen organisaties met het maken van hun agile transitie. In alles wat we doen is steeds ons doel om waarde toe te voegen. Ons doel is om jouw IT-afdeling naar een hoger plan te tillen voor onze opdrachtgevers. Op dit moment bestaan wij uit zo’n 20 gedreven agile professionals. De bedoeling is dat Valueminds in de komende jaren groeit naar ongeveer 25 medewerkers.

Trainingen

Agile consultancy maakt je organisatie topfit. De specialisten van Valueminds tillen je IT-afdeling naar een hoger niveau en maken je teams leniger dan ooit. Wij kunnen je helpen met Agile werken of worden. Met onze trainingen zorgen we ervoor dat je team gelijk aan de slag kan!

Neem contact op

afbeelding voor Trainingen

Consultancy

Wil je agile specialisten in huis? Benut de skills van onze scrum masters, agile coaches en business-analisten. Wij tillen jouw IT-afdeling naar een hoger plan. In alles wat we doen is steeds ons doel om waarde toe te voegen. Van ons mag je altijd open en eerlijke antwoorden verwachten!

Benieuwd naar onze agile specialisten?

Bekijk onze team pagina

afbeelding voor Consultancy

Kickstarters

Wil je jouw team of organisatie agile maken? Of wil je een nieuw product agile lanceren? Pak een voorsprong met onze agile kickstarters. Een goed begin is het halve werk. Onze experts zorgen voor een succesvolle en vliegende start van je transformatie. Zo kunnen we je o.a. helpen met:

  • Starten van een zelfsturend team
  • Agile werken ervaren
  • Agile transities
afbeelding voor Kickstarters

assessments

Wil je leren hoe je agile werkt of heb je een concreet vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Onze experts kunnen je helpen met het identificeren van verbeteringen en aanbevlingen geven.

Bekijk onze team pagina

afbeelding voor assessments

Over valueminds

Valueminds is onderdeel van Openpeople. Valueminds detacheert denkers en doeners in agile consultancy. We helpen je met het maken van de agile transitie in jouw organisatie. In alles wat we doen is steeds ons doel om waarde toe te voegen. Aan onze opdrachtgevers, aan de wereld en aan onze kennis, die we graag delen. Vandaar de naam Valueminds.

Meer over Valueminds

afbeelding voor Over valueminds

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Marieke, zij helpt je graag!