software development

Codepeople detacheert software developers. Succesvol ontwikkelen begint bij de mensen die het doen. Daarom draait het bij Codepeople in de eerste plaats om ‘people’. Zo blijven we bewust kleinschalig, om extra aandacht en ruimte te geven aan persoonlijke ontwikkeling. We werken in een hecht team van maximaal 25 ontwikkelaars. Wij detacheren developers door het hele land bij opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Kickstarters

Wil je snel je doelen realiseren? Wij helpen je graag met onze kickstarter services! Onze development experts bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en de realisering hiervan. Een greep uit onze kickstarters:

  • FE framework kickstarter: implementatie van FE frameworks zoals React, Vue of Angular.
  • MVP kickstarter: ontwikkel op korte termijn een basisversie van je product of dienst waarmee je snel feedback kunt verzamelen en haalbaarheid kunt valideren.
  • Rapid prototyping kickstarter: met deze kickstarter kun je snel een werkend prototype ontwikkelen om je idee te valideren en te testen.
  • Cloud migration kickstarter: wanneer je je applicatie of infrastructuur wilt migreren naar de cloud, kan Codepeople je helpen met het opzetten van een cloud-gebaseerde ontwikkelomgeving en het migreren van je bestaande applicaties en data naar de cloud.
  • Agile development kickstarter: onze Agile experts kunnen je helpen bij het opzetten en implementeren van een Agile ontwikkelingsproces, wat kan leiden tot een snellere time-to-market en een hogere kwaliteit van de software.
afbeelding voor Kickstarters

Developers

Tijdelijk developers nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze developers zijn slim, zeer gedreven en communicatief vaardig. Wij kunnen samen met jouw team impact maken! Met experts op het gebied van Java, .NET, C++, Javascript en Python is er altijd wel een collega die kan helpen bij een project.

Benieuwd naar onze collega's?Bekijk onze team pagina

afbeelding voor Developers

DevOps

Ben je op zoek naar hulp bij het ontwikkelen van een DevOps mindset? Dat komt goed uit! Onze DevOps coaches helpen jou en je team door middel van trainingen en workshops. Een duurzame methode om DevOps te ervaren in jouw organisatie.

Denk hierbij aan:

  • Opzetten CI/CD
  • Opzetten IaC
  • Inrichten van monitoring
  • Inrichten van On call services
afbeelding voor DevOps

assessments

Wil je de efficiëntie en productiviteit van je bedrijf verbeteren? Het kan soms lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Maak je geen zorgen! Onze experts kunnen helpen bij het identificeren van verbeterpunten en het formuleren van aanbevelingen op maat.

Onze professionals hebben uitgebreide ervaring op het gebied van software development en procesoptimalisatie. Ze kunnen snel de zwakke plekken in je huidige processen en systemen identificeren en je praktische oplossingen bieden om dit aan te pakken. Of het nu gaat om het optimaliseren van je ontwikkelingsproces, het upgraden van je infrastructuur of het automatiseren van repetitieve taken, ons team staat klaar om je te helpen.

afbeelding voor assessments

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Gerard, hij helpt je graag!