software testing

Testpeople detacheert 25 Test professionals door het hele land bij opdrachtgevers in verschillende branches. Denk hierbij aan: Carnext.com, ASR, Obvion en de Koninklijke Bibliotheek. Onze mensen zijn niet alleen testers, maar ook consultants: communicatief sterk en eerlijk. Succesvol testen begint bij de mensen die het doen.

Trainingen

Bij Testpeople bieden we training op maat aan op het gebied van testen en testautomatisering voor verschillende niveaus en behoeften. Onze specialisten helpen en trainen jou en je team om hoogwaardige softwareproducten- en diensten op te kunnen leveren. Dit doen ze door een praktische en interactieve leerervaring aan te bieden. Dankzij de diversiteit van ons klantportfolio hebben wij ervaring met diverse branches en kunnen dus vanuit verschillende invalshoeken met je meedenken.'

afbeelding voor Trainingen

Consultancy

Onze consultants bieden advies op maat om de kwaliteit van jouw softwareproducten- en diensten te verbeteren. Onze collega's zijn experts op het gebied van software testing en test automation. We werken nauw samen met jouw team om oplossingen te implementeren die passen bij de specifieke behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Ook kunnen experts helpen bij test automatisering projecten.

afbeelding voor Consultancy

Kickstarters

Onze kickstarters zijn bedoeld om jouw testproces te versnellen. Onze ervaren professionals bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van nieuwe teststrategieën. We kunnen aanbevelingen doen om de efficiëntie en productiviteit van een testteam te verbeteren.

Wij kunnen je o.a. helpen met: Frameworks, CI/CD, UI, API of contract testing!

afbeelding voor Kickstarters

assessments

Onze assessments bieden inzichten in de kwaliteit van jouw softwareproducten- en diensten. Wij kunnen grondige evaluaties uitvoeren om zwakke punten en mogelijke verbeteringen te identificeren. Hierdoor kan je team de juiste stappen nemen om de kwaliteit te verbeteren en risico's te verminderen.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze assessmentdiensten.

afbeelding voor assessments

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Koen, hij helpt je graag!