Over valueminds

Denkers en doeners in agile consultancy: scrum masters, business analisten en agile coaches. Door écht samen te werken met onze opdrachtgevers, bieden wij advies op maat. En staat de mens achter een project centraal. Van ons mag je altijd een eerlijk antwoord verwachten.

Agile specialisten

Valueminds detacheert denkers en doeners in agile consultancy. We helpen organisaties met het maken van hun agile transitie. In alles wat we doen is ons doel om waarde toe te voegen. Wij willen IT naar een hoger plan te tillen voor onze opdrachtgevers. Valueminds werkt o.a. voor: de Koninklijke Bibliotheek, Rabobank, Enexis en Equans. Het team van maximaal 25 professionals werkt samen om opdrachtgevers in verschillende branches te helpen met transities en proces verbeteringen. Onze professionals zijn niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar ook communicatief sterk en eerlijk. Wij hebben de volgende specialisten in huis: Agile coaches, Business analisten, Scrum masters, Product Owners en andere agile rollen.

Het team
Bij ons draait het om mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Naast het delen van kennis en samenwerken aan complexe projecten, genieten we ook van informele activiteiten zoals co-workdagen, reizen en gezellige borrels. Wij geloven dat een verbetering begint bij de mensen die het doen. We zetten ons in voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Nog een ander leuk feitje: we hebben een gezonde dosis humor, ook belangrijk!

icon
De vrijheid van freelancen

Met de voordelen van loondienst

icon
kies je eigen opdracht

Je start pas wanneer je écht enthousiast bent over de opdracht

icon
Samen kennis delen

En deelnemen aan leuke activiteiten

icon
Je bent geen nummertje

We bouwen echt een band op

icon
Zoveel mogelijk CO2-neutraal

We hebben oog voor de mens en de wereld

Diensten van valueminds

trainingen
consultancy
kickstarters
assessments

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Marieke, zij helpt je graag!

Werken bij valueminds


Onze collega's starten pas bij een opdracht wanneer zij echt enthousiast zijn. Wij gaan op zoek naar een opdracht die bij je past en in lijn is met je ontwikkelingswens. We denken met je mee over je korte en lange termijn pad en timmeren samen met jou aan de weg. Je bepaalt zelf of en wanneer je een training wilt volgen en we denken altijd graag met je mee.

Het Valueminds team komt regelmatig samen om kennis te delen tijdens co-work dagen en gildes. Daarnaast organiseren wij ook uitjes om samen plezier te maken. Denk bijvoorbeeld aan een trip naar Den Bosch! Jij bepaalt waar je aan wilt deelnemen en wanneer, geen verplichtigen 😊.

We zijn voor de volgende vacatures op zoek naar nieuwe collega's:

alle vacatures

Openplanet

Alles wat we bij Openpeople doen om iets te betekenen voor anderen en de wereld, delen we onder de noemer Openplanet. Van delen tot doneren. Minimaal 10% van onze winst gaat naar Openplanet-initiatieven, waar we ons met een eigen werkgroep elke maand voor inzetten.

afbeelding voor openplanet