Over testpeople

Software (automation) testers met kennis van agile testing en testautomatisering. Door écht samen te werken met onze opdrachtgevers, bieden wij advies op maat. En staat de mens achter een project centraal. Van ons mag je altijd een eerlijk antwoord verwachten.

Software testing

Testpeople detacheert 25 Test professionals door het hele land bij opdrachtgevers in verschillende branches. Denk hierbij aan: ASR, Obvion, Rabobank, Belastingdienst en de Koninklijke Bibliotheek. Onze software testers ondersteunen organisaties bij het testen van nieuwe of bestaande applicaties. Zo zorgen we er samen voor dat je applicatie voldoet aan de eisen en verwachtingen van je gebruikers. Onze mensen zijn niet alleen testers, maar ook consultants: communicatief sterk en eerlijk.

We hebben de volgende specialisten beschikbaar: Software Test Engineer, Test Automation Engineer, DevOps / Test Engineer, Agile Test Engineer en Test Consultant

Benieuwd naar wat wij zoal voor opdrachtgevers hebben gedaan? Lees dan onze klantcases!

Het team
Succesvol testen begint bij de mensen die het doen. Daarom draait het bij Testpeople in de eerste plaats om ‘people’. Naast het delen van kennis en samenwerken aan complexe projecten, maken we ook samen plezier tijdens co-workdagen, reizen naar het buitenland en gezellige borrels.

icon
De vrijheid van freelancen

Met de voordelen van loondienst

icon
kies je eigen opdracht

Je start pas wanneer je écht enthousiast bent over de opdracht

icon
Samen kennis delen

En deelnemen aan leuke activiteiten

icon
Je bent geen nummertje

We bouwen echt een band op

icon
Zoveel mogelijk CO2-neutraal

We hebben oog voor de mens en de wereld

Diensten van testpeople

trainingen
consultancy
kickstarters
assessments

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Koen, hij helpt je graag!

Werken bij testpeople


Werk je bij Testpeople, dan start je pas bij een opdracht wanneer je echt enthousiast bent. Wij gaan op zoek naar een opdracht die bij je past en in lijn is met je ontwikkelingswens. We denken met je mee over je korte en lange termijn pad en timmeren samen met jou aan de weg. Je bepaalt zelf of en wanneer je een training wil volgen en we denken altijd graag met je mee.

Wij komen regelmatig samen om kennis te delen tijdens co-work dagen en gildes. Daarnaast organiseren wij ook uitjes om samen plezier te maken. Denk aan een trip naar Berlijn of een Game-night. Jij bepaalt bij welke events je aansluit, geen verplichtigen 😊.

Bekijk hier onze vacatures op het gebied van testen: 

alle vacatures

Openplanet

Alles wat we bij Openpeople doen om iets te betekenen voor anderen en de wereld, delen we onder de noemer Openplanet. Van delen tot doneren. Minimaal 10% van onze winst gaat naar Openplanet-initiatieven, waar we ons met een eigen werkgroep elke maand voor inzetten.

afbeelding voor openplanet