Over codepeople

Software development specialisten die verschillende talen (zoals .NET, Java en PHP) beheersen en met diverse frameworks werken. Door écht samen te werken met onze opdrachtgevers, bieden wij advies op maat. En staat de mens achter een project centraal. Van ons mag je altijd een eerlijk antwoord verwachten.

Software Developers

Codepeople detacheert software developers die doen waar ze goed in zijn: software ontwikkeling. Bij ons draait het allemaal om de mens en de ontwikkeling. Ons team van maximaal 25 ontwikkelaars werken samen om hoogwaardige softwareoplossingen te leveren aan opdrachtgevers in verschillende branches. Wij werken o.a. voor: Flanderijn, Rabobank, NS en de Belastingdienst. Onze developers zijn niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar ook communicatief sterk en eerlijk. We hebben specialisten op het gebied van: .NET, Java, PHP, web development en DevOps engineering.

Ben je benieuwd naar wat wij zoal voor opdrachtgevers hebben ontwikkeld? Bekijk dan onze klantcases!

Het team
Bij Codepeople geloven we dat succesvolle softwareontwikkeling begint bij de mensen die het doen. Wij faciliteren onze collega's in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast het delen van kennis en samenwerken aan complexe projecten, maken we ook samen plezier tijdens co-workdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.

icon
De vrijheid van freelancen

Met de voordelen van loondienst

icon
kies je eigen opdracht

Je start pas wanneer je écht enthousiast bent over de opdracht

icon
Samen kennis delen

En deelnemen aan leuke activiteiten

icon
Je bent geen nummertje

We bouwen echt een band op

icon
Zoveel mogelijk CO2-neutraal

We hebben oog voor de mens en de wereld

Diensten van codepeople

kickstarters
developers
ci/cd
assessments

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Gerard, hij helpt je graag!

Werken bij codepeople


Werk je bij Codepeople, dan start je pas bij een opdracht wanneer je echt enthousiast bent. Wij gaan op zoek naar een opdracht die bij je past en in lijn is met je ontwikkelingswens. We denken met je mee over je korte en lange termijn pad en timmeren samen met jou aan de weg. Je bepaalt zelf of en wanneer je een training wil volgen en we denken altijd graag met je mee.

Wij komen regelmatig samen om kennis te delen tijdens co-work dagen, hackatons en gildes. Daarnaast organiseren wij ook uitjes om samen plezier te maken. Denk aan een trip naar Kroatië of een Game-night. Jij bepaalt bij welke events je aansluit, geen verplichtigen 😊.

Benieuwd naar onze vacatures?

alle vacatures

Openplanet

Alles wat we bij Openpeople doen om iets te betekenen voor anderen en de wereld, delen we onder de noemer Openplanet. Van delen tot doneren. Minimaal 10% van onze winst gaat naar Openplanet-initiatieven, waar we ons met een eigen werkgroep elke maand voor inzetten.

afbeelding voor openplanet