Welkom bij Valueminds Stefan


calendar icon

16 augustus 2023

|
calendar icon 3 minuten

Vanaf april 2023 heeft Stefan zich als Business analist aangesloten bij Valueminds. Welkom Stefan! Zijn eerste opdracht vanuit Valueminds is bij de Rabobank. Hoog tijd om met hem bij te praten. Wij zijn benieuwd hoe het met hem gaat, hoe hij solliciteren bij Valueminds heeft ervaren en hoe de eerste paar maanden zijn gegaan. En wie weet komt er nog een nieuwtje los over het uitje naar Den Bosch waar hij direct mee naartoe mocht 😉.

“Ik heb nog nooit zoveel gelachen!”

Stefan is via via in contact gekomen met Valueminds. Stefan: “mijn schoonzusje bracht de organisatie bij mij onder de aandacht. ” De eerste gesprekken volgden snel! Stefan: “ik heb nog nooit zoveel gelachen tijdens de eerste kennismakingsgesprekken!” Tuurlijk nemen we sollicitanten serieus 😉, maar er mag zeker gelachen worden. We willen potentiële collega's echt leren kennen, wat drijft iemand en wat vindt iemand leuk? Stefan: “het was een heel gezellig en open gesprek. Tijdens het gesprek is het mij direct duidelijk dat de interesse in mij als persoon oprecht is.”

We vinden het belangrijk dat je als potentiële collega een beeld kan vormen over je Valueminds collega's en vakinhoudelijk kunt kletsen. Zo heeft Stefan ook een gesprek gehad met 2 Valueminders om inzicht te krijgen in o.a. het type opdrachten, het beloningsmodel en hoe zij werken bij deze club ervaren.

Wat maakt Valueminds uniek volgens Stefan?

Bij Valueminds vinden we het belangrijk dat je je geen nummertje voelt. Stefan: “het menselijke karakter maakt Valueminds uniek. Bij andere bedrijven gaat het gesprek vaak over ‘wij hebben’, ‘je moet deze trainingen volgen’ en ‘voldoe je hieraan’. Tijdens mijn gesprekken met Valueminds draait het om wat ik wil en zoek.”

Ook ons beloningsmodel spreekt Stefan aan. Hij heeft hiervoor in loondienst gewerkt en had dus logischerwijs ook wat vragen over ons model. Stefan: “het model klinkt in het begin wel even spannend, maar al mijn vragen hierover werden eerlijk en open beantwoord. Geen gekke verrassingen.” We hebben ook een blog geschreven over ons beloningsmodel mocht je benieuwd zijn!


Mee naar Den Bosch!

Stefan: “ik was nog niet in dienst, maar ik mocht gelijk mee met het Valueminds tripje naar Den Bosch. Een supergezellige kans om mijn Valueminds collega's te leren kennen. Ik werd direct warm ontvangen en opgenomen in de groep.” Wij hebben nieuwe collega's er uiteraard graag bij! Dan gaan we geen onderscheid maken op basis van een startdatum 😉. Naast tripjes organiseren we ook Gildes voor kennisdeling. Stefan: “je hebt dan weer contact met je Valueminds collega's. En dit is natuurlijk een bron van inspiratie om te bespreken hoe zij bepaalde zaken aanpakken.” Kortom, je hebt een achterban waar je op kunt terugvallen om te sparren 😊. Of ervaringen mee uit te wisselen. Tijdens events worden diverse onderwerpen besproken, zodat iedereen een raakvlak kan vinden met de onderwerpen. Stefan: “dit is ook 1 van de redenen waarom ik voor Valueminds heb gekozen. Je kunt altijd weer leren van je collega's.”

Wat gaat de toekomst brengen?

Voor Valueminds zijn we bezig met het uitbreiden van onze Business analisten tak. En hier betrekken wij natuurlijk ook onze collega's bij wanneer ze dit leuk vinden! Stefan: “ik word betrokken bij de gesprekken met potentiële BA-collega's. Zo ben ik ook gelijk veel meer onderdeel van het geheel. Dit heb je minder bij grote organisaties met +3000 mensen.” Ben jij of ken jij een Business analist die goed bij ons zou passen? Dan komt Marieke graag met jou in contact!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Valueminds? Neem dan contact met Marieke!

Deel:

Recente blogs