Welkom bij Intellify Juan!


calendar icon

3 juli 2023

|
calendar icon 4 minuten

Juan is data expert bij Intellify! Zijn specialiteit? Hij kan je echt alles vertellen over Power BI. Op dit moment zit hij in opdracht bij ASR. Hij is ruim 9 maanden bij ons in dienst. Naast dat we natuurlijk willen weten hoe het met hem gaat, hebben we ook gevraagd hoe hij het solliciteren bij Intellify heeft ervaren. En hoe de eerste maanden zijn gegaan. Hoogste tijd voor een bezoek op locatie!

Een krachtig en eerlijk LinkedIn bericht

Madhevi, onze recruiter, heeft een LinkedIn bericht naar Juan gestuurd. Juan: “het was een kort en krachtig bericht wat eerlijk over kwam. En op mij gericht was, niet alleen maar zenden.” Madhevi kijkt naar de skills en de mens achter de LinkedInaccounts die zij bekijkt. Na het LinkedIn bericht heeft Juan onze website bekeken voor meer informatie. “Er staan leuke video's en foto's op. Ook foto's van collega's met hun hobby's heb ik bekeken. De website zorgde ervoor dat ik een gevoel kon vormen bij Openpeople”, aldus Juan. De website is een digitaal kijkje in onze keuken én is gebouwd door een collega. Daarnaast vindt Juan het belangrijk dat een organisatie waarvoor hij werkt iets teruggeeft aan de wereld. Hij heeft ook onze MVO-activiteiten kunnen teruglezen op onze website!

“Het 1e gesprek ging al over de juiste dingen voor mij”

Voor Juan voelde het 1e gesprek met Madhevi al gelijk goed! Juan: “er was gelijk een goede klik en er werd doorgevraagd naar wat mijn ambities zijn.” Daarna heeft hij een gesprek gehad met de lead van Intellify en 2 toekomstige collega's. Zo komen alle facetten van Intellify aan bod. En kunnen we vanuit beide kanten op persoonlijk en kennisvlak elkaar beter leren kennen. Juan: “tijdens de gesprekken hebben we het gehad over waar ik naartoe wil groeien en wat de plannen voor Intellify zijn als organisatie. De focus ligt niet op ‘het invullen van de vacature’, maar op dat ze mij echt in het team willen, omdat het klikt.”

Waarom heeft Juan voor Intellify gekozen? (Cliffhanger 😉)

"Intellify heeft een goed beeld van waar ze als organisatie naartoe willen. Hoe ze klanten willen helpen en hoe de medewerkers worden gefaciliteerd in hun ambities. Je bent vrij in hoe je je training indeelt”, aldus Juan. Wanneer je lekker in je vel zit, presteer je op je best. We leggen geen targets vast voor trainingen, maar kijken samen met jou waar je behoefte aan hebt. Jij hebt de regie. Je komt in een hecht team waarbij je iedereen zal kennen. Juan: “de banden voelen gelijk sterk aan voor mij. Het complete plaatje past bij wat ik zoek.”

Van loondienst naar een ander beloningsmodel

Hiervoor heeft Juan in loondienst gewerkt, dus hij was een ander beloningsmodel gewend dan dat hij nu krijgt bij Intellify. Het beloningsmodel wat wij aanbieden (lees ook onze blog) vindt hij al langere tijd interessant. Ook wist hij al dat het consultancy vak hem goed ligt. “Ik hou ervan om mezelf uit te dagen en verschillende dingen te doen. Een mooi voordeel van op detacheringsbasis werken is dat je meerdere projecten en bedrijven tegenkomt. Je kunt ook gaan ZZP’en, maar dan moet je alles zelf regelen. Ik wil liever mijn tijd stoppen in dingen die ik leuk vind om te doen. Er is nu iemand die een netwerk heeft, dat is de expertise van Intellify. Ik kan mijn tijd stoppen in mijn werk. En je wordt beloond voor wat je doet!”, aldus Juan.

Direct gestart met een opdracht!

Juan is na het tekenen bij Intellify gelijk gestart met een opdracht bij ASR. Juan: “Intellify ging direct voor mij aan de slag om een opdracht te vinden, mijn CV te updaten en gesprekken met mij te voeren over het type opdracht dat mij interessant lijkt.” We gaan op zoek naar een opdracht die bij je past en bijdraagt aan jouw ontwikkelingswensen. “Het is ook leuk om te zien hoe andere Intellify-collega's betrokken zijn bij je nieuwe opdracht. Ze vragen bijvoorbeeld wanneer je start of hoe het gaat”, aldus Juan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Intellify? Neem dan contact met Jamal!

Deel:

Recente blogs