Welkom bij Codepeople Lesley!


calendar icon

19 juli 2023

|
calendar icon 3 minuten

Lesley is per 1 april gestart bij Codepeople als Software Engineer. En wat zijn wij blij met zijn komst binnen het team 😀! Wij vinden het belangrijk dat het goed gaat met onze collega's en dat ze zich prettig voelen. Hoog tijd om met Lesley te kletsen over het solliciteren bij Codepeople en te kijken hoe het nu met hem gaat.

Het persoonlijke videobericht sprak mij aan

Jamal is onze Accountmanager en zag het profiel van Lesley op LinkedIn voorbijkomen. Hij nam een video bericht op om te kijken of Lesley een keer kennis wil maken. Lesley: “ik vond het persoonlijke video bericht echt leuk. Ik krijg veel berichten via LinkedIn, maar deze viel op.” Nadat Lesley de video had bekeken, ging hij op onderzoek uit op onze website. “Dit gaf mij een goed beeld van hoe Openpeople en dus ook Codepeople werkt”, aldus Lesley. We hebben een aantal video's op de website met onze collega's aan het woord. Lesley: “Codepeople is een bedrijf die er echt is voor hun mensen. Die ervoor zorgt dat je op je plek zit en kunt doorgroeien.”

Projecten bij interessante opdrachtgevers

Lesley heeft ook gekeken naar de opdrachtgevers waarmee wij samenwerken. Hij is namelijk op zoek naar wat grotere projecten bij interessante opdrachtgevers (snappen wij!). Dan zit hij bij Codepeople goed 😉. Naast werken is het natuurlijk leuk om samen te komen! De events die wij organiseren voor collega's sprak Lesley ook aan. Bij zijn vorige werkgever, werkte Lesley aan een vast project. “Je bent met hetzelfde project bezig voor een langere tijd. Nu heb ik de mogelijkheid om meerdere type opdrachten te zien”, aldus Lesley. Ook het beloningsmodel (lees onze blog) van Codepeople is voor hem een plus.

Een goed gevoel dat nog een keer wordt bevestigd

Lesley heeft tijdens de kennismaking niet alleen contact gehad met Jamal! Hij heeft ook met een toekomstige Codepeople collega kunnen kletsen. Zo kunnen we elkaar op vakinhoudelijk en persoonlijk beter leren kennen. En krijgt Lesley een beeld van Codepeople, de collega's en hoe hier wordt gewerkt. Lesley: “ik had al een goed gevoel, maar dit werd zeker bevestigd. Het werd misschien zelfs nog wel een beetje meer 😉.”

Voordat Lesley daadwerkelijk startte bij Codepeople hebben we hem uitgenodigd voor een event. Lesley: “zo kon ik alvast collega's ontmoeten en zien hoe het gaat binnen Codepeople.” We zitten natuurlijk allemaal in opdracht op andere locaties (soms wel dezelfde bedrijven!), dus is het extra leuk om elkaar tijdens een event te zien en bij te praten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Codepeople? Neem dan contact met Gerard!

Deel:

Recente blogs