Plezier

Kom je buitenspelen?

”Ken je dat gevoel nog als kind; de onbezorgde vrijheid en het onbegrensd plezier? Ergens zijn we dit gevoel (deels) kwijtgeraakt. We hebben het afgeleerd en de verantwoordelijkheden van het volwassen zijn laten het niet meer toe, dachten we.

Maar waarom eigenlijk? Waarom zou je niet met het speelse hart van een kind kunnen bestaan? Ik vond kinderen krijgen een verademing omdat het mij de kans gaf om de wereld weer door de ogen van een kind te bekijken. Gewoon gekke dingen doen, niet in je hoofd zitten, in het NU zijn.

Ik probeer dat vast te houden en niet alles zo serieus te nemen. Vooral mezelf niet! Vooral dat laatste was en is een hele klus, maar het levert een lichtheid van bestaan op.

Het eerste logo van het bedrijf had daarom een playmobil poppetje: een knipoog naar het kind zijn. Ik refereer als het gaat om Openpeople graag naar een speeltuin zonder hekken. Een plek waar je welkom bent om te komen spelen. De enige voorwaarde is dat je jezelf bent. En dat je samen met ons kan werken aan de beste versie van jezelf. Het kind in jezelf terugvinden.

Let’s have fun!”

Philippe Metz