Testpeople

Agile
testing to
the max

We testen of websites
en apps overal perfect
worden weergegeven.

Harm portret web

Organisaties waar je een nummertje bent, er geen ruimte is voor persoonlijke groei, je salaris een fractie is van je uur tarief…

Dat moet anders kunnen, dacht Philippe Metz. Daarom richtte hij inmiddels al weer 10 jaar geleden Testpeople op. 10 jaar verder en inmiddels met 25 collega’s zijn de kernwaarden van Testpeople nog steeds hetzelfde: alles draait om medewerkersgeluk.

Onze software testers ontwikkelen zichzelf in de gebieden die zíj leuk vinden.

De één is een testautomatiseringsguru, de ander specialiseert in security testing of mobile app testing. Al onze testers hebben kennis van agile testing en testautomatisering. En daarnaast zijn ze allemaal communicatief sterk. Dit is nodig om goed te zijn in ons vak: we werken op het snijvlak van de business en de IT.

Doordat we onze collega’s de ruimte geven om te ontwikkelen in de richting die zij zelf kiezen, beschikt Testpeople over meerdere specialismen.

Join the team!
Testpeople Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Inmiddels hebben we een breed klantportfolio met zowel de grootste bedrijven van Nederland als startups. Juist die diversiteit vinden we leuk!

We hebben een bijzonder
bedrijfscultuur gecreëerd.

Testpeople trekt professionals aan die goed gedijen in vrijheid en kunnen omgaan met de verantwoordelijkheid die zij krijgen. Kennisdeling vinden we belangrijk, maar misschien nog wel belangrijker vinden we leuke dingen doen met z’n allen.

Zo zetten we ons regelmatig in voor goede doelen, door bijvoorbeeld een bingo-avond te organiseren voor ouderen. Het jaarlijkse weekendje we en de familie BBQ zijn inmiddels tradities geworden. En we zien en spreken elkaar op de coworkdagen, dit zijn dagen waarop we met z’n allen aan onze opdracht werken op een mooie locatie.

Renate van Munster