Over intellify

Specialisten in het analyseren van data en in BI consultancy. Van data engineers tot data analisten en data scientists. Door écht samen te werken met onze opdrachtgevers, bieden wij advies op maat. En staat de mens achter een project centraal. Van ons mag je altijd een eerlijk antwoord verwachten.

Data experts

Intellify detacheert hoogwaardige data experts. Ons team van maximaal 25 professionals werkt voor opdrachtgevers in diverse branches om hen te helpen bij het optimaal benutten van hun data-assets. Met onze expertise kunnen we ervoor zorgen dat bedrijven datagedreven beslissingen kunnen nemen. We hebben experts op het gebied van data-analyse, data-engineering en data science.

Wij geloven dat data de kern vormt van moderne bedrijfsvoering. Onze professionals zijn deskundig in het analyseren, interpreteren en benutten van data om waardevolle inzichten te bieden. Of het nu gaat om het identificeren van trends, het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het nemen van datagestuurde beslissingen! Wij werken o.a. voor: Rabobank, Aon, NS en ProRail.

Het team
Bij Intellify hechten we veel waarde aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. We creëren een inspirerende omgeving waarin training, kennisdeling en loopbaanontwikkeling centraal staan. Zo kunnen onze professionals groeien, leren en innoveren. We geloven namelijk dat innovatie begint bij de mensen die het werk daadwerkelijk doen. Naast het delen van kennis en samenwerken aan complexe projecten, maken we ook samen plezier tijdens co-workdagen, reizen naar het buitenland en gezellige borrels.

icon
De vrijheid van freelancen

Met de voordelen van loondienst

icon
kies je eigen opdracht

Je start pas wanneer je écht enthousiast bent over de opdracht

icon
Samen kennis delen

En deelnemen aan leuke activiteiten

icon
Je bent geen nummertje

We bouwen echt een band op

icon
Zoveel mogelijk CO2-neutraal

We hebben oog voor de mens en de wereld

Diensten van intellify

data analyse
data engineering
data analisten
Data science

Samenwerken?

Wil je met ons samenwerken of wil je meer weten over onze diensten? Neem contact op met Xander, hij helpt je graag!

Werken bij intellify


Onze collega's starten pas bij een opdracht wanneer zij echt enthousiast zijn. Wij gaan op zoek naar een opdracht die bij je past en in lijn is met je ontwikkelingswens. We denken met je mee over je korte en lange termijn pad en timmeren samen met jou aan de weg. Je bepaalt zelf of en wanneer je een training wilt volgen en we denken altijd graag met je mee.

Het Intellify team komt regelmatig samen om kennis te delen tijdens co-work dagen en gildes. Daarnaast organiseren wij ook uitjes om samen plezier te maken. Denk bijvoorbeeld aan een trip naar Brugge of een avondje Airsoften. Jij bepaalt waar je aan wilt deelnemen en wanneer, geen verplichtigen😊.

Benieuwd naar onze vacatures?

alle vacatures

Openplanet

Alles wat we bij Openpeople doen om iets te betekenen voor anderen en de wereld, delen we onder de noemer Openplanet. Van delen tot doneren. Minimaal 10% van onze winst gaat naar Openplanet-initiatieven, waar we ons met een eigen werkgroep elke maand voor inzetten.

afbeelding voor openplanet