Welkom Rutger Tummers, gepassioneerde Test Automation expert!


calendar icon

26 september 2023

|
calendar icon 3 minuten

Op 1 september voegde Rutger Tummers zich met enthousiasme toe aan het Testpeople-team. We heten Rutger van harte welkom! Op zijn allereerste dag stond er meteen een korte opdracht voor hem klaar, en hij liet meteen zien dat hij een echte proactieve testconsultant is met een diepe liefde voor het vak. We vroegen hem om een stuk te schrijven over zichzelf en zijn eerste ervaringen bij Testpeople.

Mijn eerste kennismaking met Testpeople was heel random. Ik zat een beetje door LinkedIn te struinen en ik zag een linkje van hen. Een salarisindicatietool, en ze noemden wat bedragen waarvan ik dacht zo hé, kan ik dat verdienen? Ik vulde in wat ik aan ervaring had en mijn mond viel open, goeie deal!

Ik was niet opzoek, maar kennis maken kan altijd.

Nu was ik niet echt op zoek, dus liet ik het erbij, maar toen kreeg ik Madhevi in mijn mailbox. Of ik eens kennis wilde maken. Ik dacht weet je wat, kennis maken kan altijd. Toch benieuwd naar wat we eventueel voor elkaar konden betekenen. Natuurlijk is geld ook niet alles en ik had bij mijn vorige werkgever een mooie gemeenschap om me heen verzameld, dus ik wilde kijken of dat hier ook zou kunnen opbouwen. En om heel eerlijk te zijn, als ik mijn bonnetje bij de Jumbo vergelijk met die van een jaar terug, dan is geld toch ook wel een factor.

Op veel plekken zeggen ze dat het om de mensen gaat, hier zit het zelfs in de naam.

Ik houd van open kaart spelen, dus ik zei tegen mijn gesprekspartners bij het kennismakingsgesprek, precies wat ik hierboven ook zei. Ik had mijn research gedaan online en ik was onder de indruk. Op veel plekken zeggen ze dat het om de mensen gaat, bij een heel stuk minder is dat ook echt het geval. Hier zit het zelfs in de naam. Open People, dat zou toch wel eens kunnen passen zei een stemmetje ergens achterin mijn hoofd. Koen en Madhevi dachten er ook zo over. ‘Dat gaat wel goed komen’, zei Koen. Ik dacht: ‘O ja, is dat zo?’

Dat was zo ja.

Nu heb ik inmiddels mijn eerste uitje gehad en al een boel collega’s ontmoet. De gemeenschap is er en het is heerlijk om met mensen te praten die enthousiast worden waar jij enthousiast van wordt. Het nieuwste in Test Automation, de ethiek van AI, Baldur’s Gate 3!

Oh ja, even voorstellen misschien!

Ik ben Rutger Tummers, 31 jaar, geboren en getogen in Den Haag. Nerd ten voeten uit tot en met de middelbare school, begin twintig acteur geweest en nu weer terug naar de roots. Als er wat moet gebeuren sta ik meestal vooraan, ik hou ervan het voortouw te pakken, trial by fire, voor de leeuwen. Het liefst word ik creatief en intellectueel uitgedaagd bij wat ik doe, vandaar dat ik Test Automation doe! En vandaar dat ik fanatiek schaker ben! Een persoonlijke passie van mij is om te schrijven en ik ben nu bezig aan een DnD campagne die ik baseer op boeken die ik las toen ik een kind was. Mocht je me midden in de nacht wakker moeten maken ergens voor, doe maar niet, maar als het dan echt moet, laten we het dan hierover hebben.

Verder kan je me praktisch om de dag op de muur vinden in de plaatselijke (of niet zo plaatselijke) boulderhal. Waar ik mijn beste Spiderman imitatie aan het doen ben.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Testpeople? Neem dan contact met Koen!

Deel:

Recente blogs