Pieter 15 jaar in dienst, en geen spoor van bankhangen


calendar icon

17 november 2023

|
calendar icon 3 minuten

“Pieter loopt al 15 jaar mee. Bijna de complete historie van het bedrijf. Ik weet nog dat wij kennis maakten. Hij zou de derde medewerker worden en ik dacht: hoe bestaat het dat iemand kiest voor iets wat nog zo weinig voorstelde” aldus Philippe, oprichter van Testpeople. Het zal met verbinding te maken hebben en dat wij samen voelden dat we iets moois gingen doen. Iets oprechts en authentiek. Want zo is Pieter. Hij blijft dicht bij zichzelf en loopt gestaag zijn pad.

Pieter zit alleen in het weekend op de bank (soms)

Pieter bij Testpeople begonnen als Test consultant in opdracht bij Achmea. Hij wordt altijd een zeer belangrijke spil in projecten en daarom duren zijn opdrachten zo lang. In deze 15 jaar heeft Pieter nog nooit op de “bank gezeten”, zoals wij dat noemen. Ofwel: hij heeft altijd een opdracht gehad. Hieronder een greep uit z’n de werk-levensloop:

  • Data Engineer - Obvion Hypotheken (06/2018 - heden)
  • Testconsultant - Obvion Hypotheken (10/2015 – 06/2018)
  • Test Coördinator / Senior Tester - BNP Paribas Cardif Netherlands (04/2013 – 10/2015)
  • Test Coördinator / Senior Tester - Raad voor de Rechtspraak / Spir-IT (02/2012 – 04/2013)
  • Test Coördinator / Senior Tester - Achmea Bank (09/2008 - 02/2012)

Dit waren projecten zoals; het testen van business rapportages, begeleiden van acceptatietesten, opzetten en uitvoeren van ketentesten en het voorbereiden en uitvoeren van systeemtesten.

Pieter werd papa van Intellify 😉
Pieter z’n passie voor data groeide met de jaren. Zijn analytische kwaliteiten, overzichtsvermogen en communicatieve skills kon hij hier mooi inzetten. En op een interessante positie functioneren waar hij de keyspelers van bepalende informatie kan voorzien voor de bedrijfsvoering. Data zou het worden en we groeien als organisatie graag mee dus creëerden wij een nieuw bedrijf. Intellify werd geboren in februari 2018. Intellify detacheert dataspecialisten door het hele land.

“Hebben jullie Intellify speciaal opgericht voor Pieter”? Nou, vooral mét Pieter! We zagen een win-win situatie: Pieter z’n werkdroom uit laten komen en wij een nieuwe kans op de IT-markt! 2 dingen samen laten komen die tot een geweldig resultaat hebben geleid!

Stiekem juichen voor PSV
We kunnen wel zeggen dat we Pieter goed kennen na 15 jaar samenwerken, het is eigenlijk een vriend. Naast werken doen we ook leuke dingen met elkaar. Toen Pieter 5 jaar in dienst was, hebben we hem meegenomen naar een voetbalwedstrijd: Ajax – PSV. Philippe en Aldo: “we zijn met Pieter (PSV fan) naar Ajax – PSV gegaan voor z’n 5 jarig jubileum. Wij hebben er natuurlijk voor gezorgd dat PSV won. Hij heeft stiekem zitten juichen, geweldig!”

Hoe de dingen samen kunnen komen
Wanneer je bij en met ons aan de slag gaat, kun je doorgroeien in de breedte of diepte. Of allebei! Dat is helemaal aan jou. Het fijne aan onze organisatie is dat we 4 labels hebben met elk een eigen specialisme. Wil je dus als Software tester doorgroeien naar Data analist, zonder opnieuw te moeten solliciteren (kan je gezellig in het team blijven)? Moet je hier zijn! Wij kijken samen met jou of je kunt doorgroeien naar 1 van onze andere BV’s!

Deel:

Recente blogs