Online Marketing bij Openpeople


calendar icon

13 november 2023

|
calendar icon 3 minuten

Hi, ik ben Sandra en met behulp van online marketing zorg ik ervoor dat we nieuwe collega’s kunnen aantrekken en dat onze merken zichtbaar zijn! Waarom we online marketing inzetten? Openpeople is de holding van 4 bedrijven, namelijk: Valueminds, Testpeople, Codepeople en Intellify. We detacheren IT professionals bij diversen opdrachtgevers door heel Nederland. Online marketing ondersteunt ons om in contact te komen met nieuwe collega’s. Onze collega’s plaatsen we bij organisaties waar zij écht impact kunnen maken. En dus is het net zo belangrijk om bij potentiële opdrachtgevers onder de aandacht te komen.Wat maakt ons zo uniek

Mijn doel: ervoor zorgen dat mensen weten wie we zijn, wat we doen en wat we voor ze kunnen betekenen. Het lijkt mij geen lastige keuze om ervoor te kiezen met ons samen te werken 😉, maar dan moet je wel weten van ons bestaan!

Alle gekheid op een stokje, ik snap ook wel dat we niet de enige in deze branche zijn. Maar, ik durf wel te zeggen dat wij uniek zijn met onze business in deze branche. Ik hoor je al denken: verrassend, een marketeer die over het bedrijf waar ze werkt zegt dat ze uniek zijn. Haha, ja, maar deze online marketeer kan op basis van eigen ervaring mededelen dat het echt zo is! Hier een greep uit mijn persoonlijke ervaringen:

  • Ik zie collega’s de meest bijzondere dagen beleven ter ere van hun jubileum. Afgestemd op hun persoonlijke interesse en bucket list! Denk aan: paragliden bij 5 jaar in dienst. Of een dag meedraaien op een boerderij.
  • Deelnemen aan een klankschalen workshop om mijn spiritualiteit te ontdekken.
  • Een presentatie volgen van Leon van de Zanden over hoe je echt contact kan maken met andere mensen.
  • De kans gekregen om mezelf om te scholen van Online Marketeer tot Data Analist.
  • De vrijheid en het vertrouwen gekregen om Online Marketing projecten op te zetten.

Goed zorgen voor je collega's

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar als marketeer weet ik ook dat je niet téveel moet lullen. In 1 zin: het draait bij deze IT organisatie om medewerkersgeluk in de breedste zin. Wanneer ik het gevoel heb dat ik er lekker tegenaan kan, haal ik het meeste uit mezelf. Daar heeft de organisatie ook het meeste aan! En in plaats van een bedrijf te zijn die dat kneiter hard roept: wij zorgen voor de mens, doet Openpeople dit ook echt. Zowel de mens achter de IT-professional als de mens achter de opdrachtgever. We doen het tenslotte samen.

Bij zijn is meemaken

Ik heb vanuit Openpeople een super mooie kans gekregen om mij verder te ontwikkelen als Data Analist. Ik blijf onderdeel van dit bedrijf (yes!), maar in een andere functie. We zijn dus op zoek naar een nieuwe online marketeer. Mocht jij iemand kennen, of denk je zelf: hier wil ik bij zijn, laat het mij dan weten!

Deel:

Recente blogs