Welkom bij Openpeople Babette!


calendar icon

2 augustus 2023

|
calendar icon 3 minuten

Babette versterkt sinds 1 mei ons administratie team! Ze is onderdeel van het “kantoor-team” zoals we dat hier intern noemen 😉. Ofwel: ze wordt niet gedetacheerd, maar zorgt ervoor dat alles in en rondom ons kantoor in Breda top geregeld is. We hebben met deze enthousiaste dame bijgepraat. Benieuwd hoe zij solliciteren en het starten bij Openpeople heeft ervaren? Lees dan verder!

“Het is heel snel gegaan, en dat vond ik juist fijn”

Voordat Babette bij ons startte, had ze een duidelijk doel voor ogen: ze wil iets anders dan haar vorige Sales functies. Babette spotte ons op Indeed en had dezelfde dag had zij contact met onze recruiter Madhevi. Babette: “toen ik de vacature las, wist ik zeker dat dit bij mij zou passen. Het eerste contact met Madhevi was heel gezellig en het klikte direct. ” Wij proberen zo snel mogelijk reacties op te volgen, zodat potentiële nieuwe collega’s weten waar ze aan toe zijn. Om Babette te leren kennen én haar natuurlijk een kijkje bij ons in de keuken te geven, hebben haar uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met haar directe collega's. Babette: “het is heel snel gegaan. Dat vond ik juist fijn!”

Dat gevoel dat je denkt ‘dit is het’!

Op kantoor hebben wij geen rijen met witte bureaus, whiteboards of inkloksysteem (ha ha). Babette: “er is een super goede sfeer op kantoor, informeel ook.” Naast dat Babette aangaf heel enthousiast te zijn over de vacature, kwam eigenlijk nog het allergrootste compliment: “ken je dat, dat je ergens naar binnen loopt en dan echt denkt dit-is-het?” Beter dan dit kan het voor ons niet worden!

Bij Openpeople waarderen we eigen inbreng enorm. Hiermee bedoelen we absoluut niet: succes met jezelf, je zorgt maar dat jij het geregeld krijgt. Maar een team dat zegt: wij hebben vertrouwen in jouw capaciteiten en laat ook weten wanneer we iets voor je kunnen doen. Zo ziet vrijheid en flexibiliteit er in onze ogen uit!

Wat maakt Openpeople uniek voor jou?

Babette: “de organisatie heeft echt vertrouwen in de medewerkers. De sfeer en werkwijze heb ik nog niet eerder ervaren bij een ander bedrijf.” We werken op basis van vertrouwen. Dit brengt verantwoordelijkheid én flexibiliteit met zich mee 😀. Babette: “je werkt met veel verschillende type mensen, die werkzaam zijn door het hele land, superleuk!” Babette heeft veel collega’s al goed leren kennen toen ze meeging met Testpeople naar Berlijn. Dit was in de eerste maand dat ze voor Openpeople werkte, een leuk extraatje! We vinden het belangrijk dat onze collega's de ruimte en middelen krijgen om hun ambities te volgen. Of dit nou op professioneel of persoonlijk vlak is. Of allebei. Babette: “ik wil doorgroeien in mijn functie en hier wordt goed met mij meegedacht. Echt met mij, en niet alleen met de belangen van de organisatie.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij Openpeople? Neem dan contact met Jamal!

Deel:

Recente blogs