Intellify

The future is already here

We verzamelen belangrijke data en
zorgen dat je hier ook iets mee kan doen!

Geert van Zoest Intellify

De wereld draait om data. Bij bijna alles wat we doen, wordt er data over ons verzameld. Dit is van enorme waarde voor bijna ieder bedrijf…

Ten minste, als je weet wat je met al die data kan doen. Bij Intellify zijn we gespecialiseerd in het analyseren van data en in BI consultancy.

We zorgen niet alleen dat je inzicht krijgt in je datastromen, we adviseren ook wat je ermee kan doen als bedrijf.

Op dit moment zijn we nog met een klein clubje en hebben ook niet de ambitie om groot te worden, maximaal zo’n 25 collega’s. Dit doen we omdat we het familiegevoel dat we nu hebben willen behouden.

We zijn gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Toch zien we elkaar regelmatig bij kennissessies, coworkdagen, leuke uitjes en natuurlijk het jaarlijkse weekend weg!

Thien Nguyen Openpeople
Pieter Gruyters Intellify

We hebben een bijzonder bedrijfscultuur gecreëerd.

Intellify is ontstaan vanuit Pieter. Pieter startte als software tester bij Testpeople, maar groeide in zijn rol bij de opdrachtgever door naar een functie als data analist. En dit vond hij leuk, zo leuk zelfs dat hij bij Testpeople aangaf dat hij verder wilde groeien als data analist.

Daarom hebben de eigenaren van Testpeople, Philippe en Aldo samen met Pieter het bedrijf Intellify opgericht.

We zijn voor Intellify nog op zoek naar collega’s! Bekijk onze vacaturepagina hier.

Join the team!

Wil jij werken bij een bedrijf waar je echt het verschil maakt? Een klein bedrijf waar jij als medewerker centraal staat? En een richting die je zelf kiest? Join us!