Klantcase Valueminds: SDU

SDU is de opdrachtgever van één van onze Valueminds-consultants, Gertjan. Gertjan was in zijn eerste opdracht bij Valueminds werkzaam als scrum master/tester voor NDFR (de Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht).

SDU is een multimediale uitgeverij van vakinformatie. Zij voorzien juristen, fiscalisten en iedereen die in zijn of haar werk met wet- en regelgeving te maken heeft van volledige informatie die zij altijd bij de hand hebben.

Het team bestond naast Gertjan uit 3 ontwikkelaars en de Product Owner. Hun taak was onderhouden en tegelijkertijd vernieuwen van het product.

Het team werkte in sprints van een week. Gertjan heeft het team beter kunnen laten functioneren door een duidelijk ontwikkel- en verbeterproces neer te zetten en de verbindende schakel te zijn tussen de stakeholders en het team. Door zijn dubbelrol kon Gertjan én structuur aanbrengen in het proces én duidelijkheid bieden bij inhoudelijke vragen.

Ben je nog op zoek naar professionals om je team mee uit te breiden? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!