Klantcase Openpeople

Bij de grootste luchthaven van Nederland denk je misschien als eerste aan vliegtuigen. Maar er schuilt een enorme organisatie achter de luchthaven. Wist je dat er 67.000 mensen bij deze luchthaven werken? Door de inzet van digitalisering willen zij uitgroeien tot de grootste voorkeursluchthaven van Europa. De aanpak is verdeeld over drie peilers: ‘Customer experience’, ‘Airline & airport performance’ en ‘Smart assets & buildings’.

Hier kunnen onze collega’s zeker een handje bij helpen! Bij de grootste luchthaven van Nederland zijn consultants gedetacheerd van de bedrijven Testpeople, Codepeople en Valueminds. Onze collega’s zitten in allerlei verschillende teams en op verschillende afdelingen. We werken bijvoorbeeld aan een Smart Security Project waarbij we de mens-gedreven security processen automatiseren. Of in een Internet Of Things team (IoT), waarbij we ons bezighouden met het ontsluiten van sensoren en de data hiervan aan Schiphol.

Hierin verzorgen we de streaming infrastructuur en begeleiden initiatieven bij de implementatie. Ook zijn we actief in het webteam, het app-team, het inzichtelijk maken van de datastromen door middel van een dashboard en API development.

Wij zijn heel trots op deze opdrachtgever omdat de mogelijkheden voor innovatieve projecten eindeloos zijn. Er wordt gewerkt met de nieuwste technologieën wat deze klant voor onze consultants heel aantrekkelijke opdrachtgever maakt.

Doordat onze consultants in verschillende teams en op verschillende teams verschillende afdelingen werken, is het een groot voordeel dat zij regelmatig contact met elkaar hebben. Hierdoor weten zij precies wat er speelt in de organisatie en kunnen zij onze klant beter bedienen.

Wil jij zien wat wij als Openpeople voor jou als potentiële opdrachtgever kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!