Top 3 duurzame locaties voor zakelijke events


calendar icon

22 mei 2023

|
calendar icon 3 minuten

Samen bijkletsen, kennis delen en relaxed plezier met elkaar maken, dat doen wij met onze collega's regelmatig! We vinden het belangrijk dat onze kernwaarden terugkomen in de events die wij organiseren. Dit betekent dat we iets terug willen geven aan de wereld. En onze collega's willen blijven verrassen met mooie en inspirerende locaties. Hoe we dat doen? Gelukkig hebben wij Sanne in ons team! Zij is onze eventmanager en echt dé expert in het vinden van toffe locaties die passen bij waar wij voor staan. Een win-win situatie: onze collega's komen samen en tegelijkertijd dragen wij een steentje bij aan een andere organisatie

Wil jij binnenkort een event organiseren? En ben je op zoek naar een unieke, duurzame locatie? Sanne deelt haar top 3 locaties met ons. Daar gaan we!

Metaal Kathedraal (Utrecht)

De Metaal Kathedraal, een broedplaats voor allerlei initiatieven op het gebied van cultuur, educatie en natuur! Zij willen mensen (bedrijven, overheid, burgers) activeren om vanuit de wijze waarop ze produceren, werken, wonen, naar school gaan en recreëren het evenwicht met de natuur herstellen. Wanneer je gebruik maakt van deze locatie, draag je bij aan hun missie: mensen (bedrijven, overheid, burgers) activeren om vanuit de wijze waarop zij produceren, werken, wonen, naar school gaan en recreëren het evenwicht met de natuur herstellen.

Wij hebben hier met collega’s een Kerstdiner gevierd én een jubileum van verschillende collega’s georganiseerd. Het eten is hier volledig vegetarisch en biologisch. Zelfs het personeel luncht iedere dag biologisch (practice what you preach 😉). Wanneer je bij de Metaal Kathedraal aankomt, voel je de creativiteit al opborrelen. Wij zijn fan!

De Veldkeuken (Bunnik) De eigenaren van de Veldkeuken geloven in de kracht van het landgoed en de kwaliteiten van de streek. Kwaliteit en duurzaam ondernemen staat bij hen centraal. Je kunt hier dan ook genieten van heerlijke gerechten gemaakt met biologische ingredienten. Ze werken aan een duurzame en gezonde voedselketen en maken alles zelf. Een perfecte locatie voor ons om samen te komen én iets terug te geven aan de natuur.

Wij hebben hen regelmatig bezocht om te vergaderen en vakinhoudelijke Gildes met collega's te houden. Hoe fijn is het om te kunnen werken én te kunnen genieten van heerlijke biologische gerechten op een insprirende omgeving?! Geloof ons, dit wil je! Je zit namelijk midden in de bossen, een natuurlijke plek waar je helemaal tot rust komt.

Más Mik (Benschop) Sinds 2014 hebben zij een prachtige horeca locatie op het terrein van Zorgboerderij de Haan van Arbona. Op de zorgboerderij werken mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt hier feestelijke én zakelijke events plannen! Denk aan: vergaderingen, trainingen en brainstormsessie. Een inspirerende omgeving! Dankzij de samenwerking met de Zorgboederij, kunnen diverse werkzaamheden worden opgepakt door de mensen die daar wonen. Jouw event draagt dus bij aan maatschappelijk betrokkenheid.

Más Mik kiezen wij regelmatig als locatie voor vergaderingen en heisessies. Recentelijk hebben we hier nog van een diner mogen genieten. Wanneer je aan komt rijden en over het bruggetje naar de locatie loopt, kom je tot rust en geniet je van de natuur om je heen. Het uitizicht is niet te beschrijven, zo mooi. We zagen zelfs een enorme haas in het veld voorbij komen. De locatie is ook ideaal voor iets kleinere groepen tot 12 personen. Het eten is een cadeautje en er wordt rekening gehouden met alle dieetwensen. Kortom: onbezorgd genieten van de locatie dankzij Sietske!

workshop impressie

Wil je nog meer tips? Dan mag je contact opnemen met Sanne😉!

Deel:

Recente blogs