Ontmoet onze klant: multimediale uitgeverij SDU


Een van onze klanten is SDU. SDU is een multimediale uitgeverij van vakinformatie. Zij voorzien juristen, fiscalisten en iedereen die in zijn of haar werk met wet- en regelgeving te maken heeft van volledige informatie die zij altijd bij de hand hebben.

SDU is de opdrachtgever van één van onze Valueminds-consultants, namelijk Gertjan. Gertjan was in zijn eerste opdracht werkzaam als scrum master/tester voor NDFR (de Nederlandse Documentatie Fiscaal Recht).

Het team bestond naast Gertjan uit 3 ontwikkelaars en de Product Owner. Hun taak was onderhouden en tegelijkertijd vernieuwen van het product. Het team werkte in sprints van een week. Gertjan heeft het team beter kunnen laten functioneren door een duidelijk ontwikkel- en verbeterproces neer te zetten en de verbindende schakel te zijn tussen de stakeholders en het team. Gertjan was in dit team zowel scrum master als tester. Door zijn dubbelrol kon Gertjan ten eerste structuur aanbrengen in het proces ten tweede duidelijkheid bieden bij inhoudelijke vragen. Benieuwd naar wat Valueminds voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!